Nieuws
Laatste ontwikkelingen

Lelystad Airport en Lelystadse Boer tekenen voor local food

23 Januari, 2019

Lelystad Airport en de Lelystadse Boer werken al langer samen om lokaal voedsel onder de aandacht te brengen en hebben deze samenwerking afgelopen dinsdag bekrachtigd met het tekenen van een intentieovereenkomst. Beide partijen zetten hun handtekening tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst van Lelystad Airport.

Lees meer

Informatiebijeenkomst infrastructuur Lelystad

16 Januari, 2019

Op initiatief van Bedrijfskring Lelystad (BKL) organiseert Rijkswaterstaat woensdag 23 januari 2019 een informatiebijeenkomst over de verbetering van de infrastructuur van en naar Lelystad. Dit heeft alles te maken met een reeks van ontwikkelingen die op elkaar ingrijpen: de uitbreiding van Lelystad Airport, de groeiende belangstelling voor vestigingen op Lelystad Airport Businesspark (met o.a. Inditex) en de autonome groei van het verkeer op de doorgaande wegen in Flevoland, met name de A6.

Lees meer

3e editie Infodag: een groot succes!

6 November, 2018

Ruim 4000 belangstellenden waren afgelopen zaterdag 3 november aanwezig bij de derde editie van de Infodag! Binnen vier thema’s (Bouwen, Bereikbaarheid, Werken & Leren, Omgeving) werden bezoekers, van jong tot oud, geïnformeerd over verschillende facetten van de uitbreiding van de luchthaven.
Lees meer

Nieuwe Airportkrant brengt innovatie Lelystadse luchthaven in beeld

19 Oktober, 2018

Lelystad - De vierde editie van de twee keer per jaar uitkomende Lelystad Airportkrant verschijnt op woensdag 24 oktober. De krant wordt als bijlage bij in Flevoland uitgegeven huis-aan-huisbladen verspreid in de gehele provincie in een oplage van 180.000 exemplaren.

Lees meer

3 november infodag Lelystad Airport in teken van innovatie

15 Oktober, 2018

Zaterdag 3 november is de 3e editie van de Infodag Lelystad Airport. U bent welkom van 10.00 tot 16.00 uur in de nieuwe – nog onafgewerkte – passagiersterminal aan het Terminalplein 2. De Infodag - met als motto 'Check innovatie@LelystadAirport' - staat in het teken van innovatie en duurzaamheid. Lees meer

Passagiersterminal Lelystad Airport casco opgeleverd

6 September, 2018

Lelystad, 6 september 2018 - Vandaag is de nieuwe passagiersterminal casco (bouwkundig) opgeleverd. TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros bouwden deze terminal met een LEED-Gold duurzaamheidscertificering naar het ontwerp van Paul de Ruiter Architects. Lees meer

Lelystad Airport neemt verhoogde verkeerstoren in gebruik

12 Juli, 2018

Donderdag 12 juli is de verhoogde verkeerstoren van Lelystad Airport officieel in gebruik genomen. Hanne Buis, directeur van Lelystad Airport, Jurgen van Avermaete van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) en Jeroen Buter, projectleider van de torenvernieuwing, verrichtten samen de officiële openingshandeling. Met deze ingebruikname is afscheid genomen van de tijdelijke mobiele toren van het ministerie van Defensie van waaruit het vliegverkeer op Lelystad Airport sinds augustus 2017 werd begeleid.

Lees meer

3e editie van Airportkrant verspreid over heel Flevoland

20 Juni, 2018

Woensdag 20 juni 2018 is de 3e editie van de Lelystad Airportkrant huis-aan-huis verspreid over heel Flevoland. Lelystad Airport, provincie Flevoland en gemeente Lelystad geven twee keer per jaar deze krant uit om inwoners van Flevoland te informeren over alles wat komt kijken bij de aanleg van een passagiersluchthaven.  Lees meer

Gronden van het businesspark blijven nog even voor de boer

24 Mei, 2018

Op de gronden waar in de toekomst een bedrijvenpark wordt gerealiseerd, wordt voorlopig nog geboerd. Het gaat hier om zo'n twintig hectare. De Lelystadse Boer heeft in mei onder andere pompoen en aardappels gezaaid.

Lees meer

Donderdag 31 mei: ‘Lelystad Fietst’ voor een bereikbaar Lelystad Airport

24 Mei, 2018

Op donderdag 31 mei van 6.30 tot 14.00 uur vindt bij Mac3Park aan de Larserpoortweg 50 in Lelystad een leuk en informatief fiets-event plaats: Lelystad Fietst. Dit event maakt deel uit van het fietsstimuleringsproject Lelystad Airport en omgeving voor een goede bereikbaarheid van het straks uitgebreide Lelystad Airport.

Lees meer

Getoond 1–10 van 52123456